Politika

Futótűzként terjed a lázadás – elképesztő módon játsszák ki a kormány intézkedéseit

Pestibulvar.hu

A magyar észjárásra olyan büszke Orbán Viktor most szembesülhet azzal, hogy milyen is az, amikor vele szemben alkalmazzák azokat a trükköket, amelyekre oly büszke szokott lenni külpolitikája során, már amennyiben ő alkalmazza.

 






Márpedig most ez történik, a teljes csőd szélén álló vendéglátósok különböző, unortodox eszközökkel próbálják meg túlélni a korlátozó intézkedéseket. Vannak, akik nyíltan hirdetik, hogy kinyitnak, de lassan elindult egy olyan földalatti mozgalom, ami az illegalitásba szorult politikai erőkre volt jellemző idáig.

 

Budapest belvárosában található olyan étterem, ami ugyan be van zárva külső szemlélők számára, de az étteremhez tartozó pincében négy megterített asztal várja azokat a vendégeket, akik vannak olyan “fontosak”, hogy tudnak a lehetőségről. Az egyébként is a luxuskategóriába tartozó étteremben kémregénybe illő módon, a lesötétített helyiségeken keresztül tudnak lemenni azok, akik közös ebédelésre vágynak.

 

Máshol, a külső szemlélők számára nem látható galérián, csendeben, sötétben teszik ugyanezt, félve a lebukástól, de tud olyan pincekocsmáról is a 444.hu, ahol a törzsvendégek kulcsot kaptak az ajtóhoz, és James Bondot megszégyenítő körültekintéssel lépnek be a zárt klubként üzemelő pincébe.

A győztes viszont az a debreceni vállalkozó, aki álláshirdetés segítségével toboroz vendégetek,

AKIKET NAPI MUNKAVÁLLALÓI BEJELENTÉSSEL ALKALMAZ,

a következő munkakörökbe:

  • biliárd asztal tesztelő, 6-8 fő;
  • hűtő hatékonyság tesztelő 10-12 fő; sörcsapoló tesztelő hűtésére 8-10 fő;
  • sörcsapoló tesztelő szén-dioxid tartalomra 10-12 fő
  • Kerti pad teherbírás tesztelő ami, összeköthető egyéb dolgok tesztelésével 30-40 fő.

 






Mindezt, nem a haszon, hanem az egyszerű túlélés érdekében teszik. Nincs már tartalék a társadalomban, sem anyagilag, sem pszichésen, lassan robbanáskörüli helyzet alakult ki, amiről tudomást sem vesz a kormányzat.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top