Egyéb

Pofon az oktatásnak: Két hónapos csúszással fizeti ki a szakképzési juttatásokat a kormány

nyugatifeny.hu

A DK azonnal magyarázatot követel Káslertől.


Egy, a Demokratikus Koalícióhoz került belső vezetői levél szerint az állam a januári és februári szakképzési juttatásokat csak két hónapos késéssel, márciusban fogja kifizetni a pedagógusoknak és a tanulóknak – közölte pénteken Arató Gergely.

 

A DK oktatáspolitikusa szerint Káslerék az új naptári év rendszerátállásával, és a félév zárásával indokolják a csúszást.

 

Arató közölte: írásbeli kérdéssel fordul Kásler Miklóshoz, hogy megtudja,

“mi a valódi oka annak, hogy miközben a kormány tízmilliárdokat költ oligarchamentésre és saját strómanjai hobbijaira, addig nincs pénz a szakképzésben résztvevő diákok és tanárok törvény által garantált juttatásainak normális kifizetésére?


Miért van az, hogy a gazdasági válság közepén Orbán pánikkormánya még azoktól is sajnálja a pénzt, akik a legkiszolgáltatottabbak?”

 

Tudjuk, ahogyan ebben az országban már mindenki régen, hogy ami itt megy, az minden, csak nem kormányzás. Az ilyen fajta kisstílűség ebben a helyzetben azonban még Orbánéktól is túlzás – tette hozzá a képviselő, aki választ vár az éppen Mátyás király kihantolásán fáradozó minisztertől.

(dkp.hu) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top