Politika

A Fidesz még mindig képtelen a párbeszédre, bojkottálja a rendkívüli parlamenti ülést

Fotó: Flickr

A baloldal által kezdeményezett parlamenti ülés csak egy politikai blöff, egy újabb eszköz arra, hogy a járvány elleni védekezést támadják

– írja a Fidesz-frakció MTI közleményében.






 

A Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP, a Párbeszéd és a Momentum kezdeményezte a rendkívüli parlamenti ülést, hogy a kormányzó párttal átbeszélhessék a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos teendőket, észrevételeket.

 

Ezt régen úgy hívták, hogy “hétpárti egyeztetés”. A fiatalabbaknak ez a fogalom ismeretlen lehet, hisz az elmúlt 10 évben ilyenre nem volt példa. A Fidesz most is kisajátítja magának az ország ügyeit, miközben másokra mutogat. Az információmegosztást ellehetetleníti, és a párbeszéd, a vitát kizárja. Ezzel az állandó viselkedésével pedig mélyíti a magyarok közti szakadékot, támogatja a megosztottságot. A politikai kultúrát tiporja, mindezt egy bulvár szintű magyarázattal indokolja országunk kormánya:

Ha a Gyurcsány-koalíciónak fontos lenne a sikeres járványkezelés, akkor visszahívná a parlament szakbizottságának éléről a kamuvideós Korózs Lajost, nem sértegetné az egészségügyi dolgozókat és hallatná a hangját a megbukott brüsszeli vakcinabeszerzés ügyében






– írja a Fidesz-frakció MTI közleményében.

 

Így beszél egy olyan párt, aki képtelen felülkerekedni vélt, vagy valós sérelmein.

 

Forrás: MTI/OS




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top