Politika

Bencsik András az SZFE-ről: Büdös, ótvaros szekta lapult egy szutykos odúban (+videó)

nyugatifeny.hu

Így moralizálnak a Sajtóklubban.






“Nekünk itt könyörtelennek kell lennünk, és azt kell mondani ennek a szektának, hogy takarodjatok. Elég volt belőletek” — mondta Bencsik András az SZFE-sekről a Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásában.

 

A műsor szereplői útszéli hangnemben támadták a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóit és tanárait, akik a modellváltás ellen tiltakoznak.

 

Bencsik szektának nevezte az egyetem polgárait, amire beszélgetőtársai hevesen bólogattak. Úgy fogalmazott: az intézmény “egy szutykos odú”, ahol ez a “büdös, ótvaros szekta meglapult” eddig.

“Kinyitották az ablakokat, beáradt a fény, és ezek kimenekültek.” — fogalmazott.

 

Azt mondta: nem véletlen, hogy az SZFE-n volt a legmocskosabb, leglepukkadtabb, legkoszosabb a szó fizikai értelmében is a helyzet, mert a “szekta” olyan morális terheket cipelt magával, hogy így érezték jól magukat, ilyen lepukkant körülmények között.






 

“Hideglelést kaptak, amikor beáradt a friss levegő, amikor tiszta, világos, kifestett falakkal találkoztak.” — folytatta az eszmefuttatást.

“Nekünk itt könyörtelennek kell lennünk, és azt kell mondani ennek a szektának, hogy takarodjatok. Elég volt belőletek” — vonta le a következtetést.

 

A videót itt tudod megnézni:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top