Politika

Véletlenül Hadházy Ákosnak is elküldte a kollégáinak szánt levelet Müller Cecília

balramagyar.hu

Hadházy korábban kéréssel fordult a tiszti főorvoshoz, hogy küldje el neki egy 17 milliárd forintos uniós pénzből bonyolított program szerződéseinek adatait, és adjon lehetőséget a szerződések betekintésébe.






 

“Kedves kollégák! Erre nincs jobb szövegünk? Ez veszélyezteti a feladatellátást, miért kell beleírni?

 

Egyszerűen miért nem hivatkozunk a jogszabályra, hogy 45 nappal meghosszabbítjuk az adatszolgáltatást és kész. Köszönöm szépen! Cili”

– áll a levélben, amelyet az országos tiszti főorvos kollégáinak küldött el, és amelyben a Hadházy Ákos országgyűlési képviselőnek készített választervezetről van szó, csakhogy Müller Cecília – feltehetően tévedésből – az ellenzéki politikusnak is továbbította a levelet.






 

Az ellenzéki politikus közölte, 45 napra hosszabbították a határidőt, miközben szerinte Müllernek mindössze 5 perc lett volna a kérését teljesíteni, csak utasítania kellett volna a menedzsmentet, hogy a nyilvántartásból kérjék le az adatokat és küldjék el neki.

 

Hadházy azt írta, szerinte Müller eljárása törvénytelen és nonszensz, mert semmiben nem akadályozta volna az időben megküldött válaszokkal.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top