Politika

Orbán legnagyobb adósságát pótolja most az ellenzék – nem fog tetszeni a kormányzatnak

(MTI/EPA/Andreas Schaad)

Ma lenne 99 éves Göncz Árpád, Magyarország első megválasztott köztársasági elnöke. Az ország “Árpi bácsija” 2015-ben távozott el. Azóta, a kormányzatnak nem nagyon jutott eszébe megemlékezni róla. Most az ellenzéknek lehetősége is adott hozzá.

 





Őrsi Gergely II. kerület MSZP-s polgármestere a Facebookon jelentette be, hogy

SZOBROT FOGNAK ÁLLÍTANI A VÉRHALOM TÉREN A GÖNCZ HÁZÁSPÁRNAK,

“akik példát mutattak mindannyiunknak emberségből, tisztességből és igaz szeretetből.”  “Az élete példa arra, a XX. század megpróbáltatásai között is lehetett embernek maradni egyenes gerinccel, mert a szeretet annyi erőt tud adni, amivel mindent át lehet vészelni. Miközben egy ország zárta szívébe, nekünk itt, Budán másként is fontos volt. Szomszédunk volt, családjával együtt itt nőttek fel, itt élték az életüket közvetlen környezetünkben és végül itt is fejezték be azt. Ezért tudjuk, nekünk nem csak az államférfira kell emlékeznünk, hanem a szerető családra is.” – írja Őrsi bejegyzésében.





forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top