Politika

FRISS: Hadházy Ákos a Momentum politikusaként indul az előválasztáson

nyugatifeny.hu

A korrupció felszámolása a tét.






Hadházy Ákos a Momentum jelöltjeként indul Zuglóban az előválasztáson – jelentette be Fekete-Győr András hétfőn.
Zugló egyike azon 106 választókerületnek, melyekben a 2022-es választások előtt előválasztást tartanak majd az ellenzéki pártok.

 

A Momentum elnöke hangsúlyozta, az eddig független képviselőként dolgozó Hadházy egy átlátható, tisztességes és becsületes képviselője lehet a XIV. kerületnek, aki

minden erejével a korrupció felszámolására törekszik majd.

 

A Momentum zuglói vezetője, Rózsa András rávilágított, a fideszes vezetők semmit sem tettek az elmúlt években a városrészért, pedig Zuglónak változás kell. Ehhez pedig le kell váltani a regnáló hatalmat, befejezni a megalkuvást és tisztességes alkut kötni.






 

Hadházy Ákos megköszönve a Momentum bizalmát elmondta, ahhoz, hogy az ellenzéknek esélye legyen a jövő évi választásokon, az embereknek elkell hinniük, hogy az ellenzék hatalomra jutása valódi változást hoz majd. A képviselő szerint

a magyarok már nem hisznek az ígéreteknek, nekik látniuk is kell, hogy a pártok, képviselők valóban tesznek is értük valamit.

 

Hozzátette, a Momentum színeiben továbbra is a korrupció minden formája ellen harcolni fog, legyen szó bal- vagy jobboldali politikusról.

 

Hadházy szerint egy parlamenti képviselő legfőbb feladata, hogy olyan törvényeket fogadtasson el, melyek nyomán az érintett települések vagy városrészek tisztességesen és átláthatóan megkaphassák a nekik szánt pénzt, anélkül, hogy azt

bárki is ellopná tőlük.

 

A képviselő hangsúlyozta, akár kormánypártként, akár ellenzékként él tovább a Momentum és a többi párt összefogása 2022 után, megalkuvás nélküli politikát hirdet Orbánék ellen.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top