Politika

Kamu nemzeti konzultációt reklámoz Gődény — adatgyűjtés az új pártjának?

nyugatifeny.hu

Ejnye.


Csalás és személyes adattal való visszaélés miatt a tegnap feljelentést tett a Miniszterelnöki Kabinetiroda. Elmondásuk szerint ismeretlen személyek nemzetkonzultacio.online néven hamis konzultációs oldalt hoztak létre, azt a látszatot keltve, hogy ez a kormány hivatalos konzultációs oldala.

 

Gődény György, a járványszkeptikusok vezetője hétfő este ezen “nemzeti konzultáció” kitöltésére buzdította követőit Facebookon.

 

Az oldal címe, dizájnja és járványszkeptikus narratívához passzoló kérdések még a követők közül is sokaknak egyértelművé tették, hogy átverésről van szó. A doktor úr szorgalmasan gyomlálta ezeket a kommenteket a posztja alól.

 
 

A kommentek cenzúrázása felveti a kérdést, hogy talán nem a naiv Gődényt vezették meg, hanem esetleg éppen ő próbája meg átverni a követőit. Mivel kormányzati oldalt meghamisító adathalász akcióról beszélünk, a rendőrségi ügyben a linket hirdető gyógyszerészt is elővehetik.

Az itt behúzott adatok nem csupán a 2022-es választásokon induló új pártjának jöhetnek jól, a médiacirkusz is a malmára hajthatja a vizet.

 

Amikor legutóbb Gődényt előállították rémhírterjesztésért, sokan a szólásszabadság mártírjának állították be, így összességében jól jött ki az ügyből.

 

A kérdés, hogy követői jó néven veszik-e, hogy vezetőjük megtévesztette őket?

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top