Politika

Kiderült: Mészáros Lőrinc szállodája már biztosan kinyit április elején

nyugatifeny.hu

Tudnak valamit?


Az április 9-11-i hétvégét hirdeti a Saliris ResortMészáros Lőrinc egerszalóki szállodája, méghozzá a Dancing With The Stars szereplőivel.

 

A hotel Facebook-posztja szerint az említett napokon a DWTS szereplői fogják sztárvendégként szórakoztatni a nagyérdeműt, így buzdítanak a foglalásra:

 

 

„DANCING WITH THE STARS WELLNESS HÉTVÉGE: A Dancing With The Stars a világsikerű táncos műsor, most táncra hív mindenkit! Találkozzon Ön is a műsorban szereplő sztárokkal és profi tánctanáraikkal!”

— írják a hotel weboldalán.

 

A hotelekben a járványügyi szabályok szerint csak üzleti céllal lehet vendéget fogadni, és mindeddig szó sem pontos dátumról a nyitásra vonatkozóan, az biztos, hogy erről húsvét körül döntenek majd.


 

Húsvét idén április elejére esik, de mivel maga a miniszterelnök is az oltási tempótól tette függővé az országos nyitást, így szigorúan véve semmi nem garantálja, hogy az április 9-i hétvégén már utazgathatunk.

 

Vagy mégis?

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top