Politika

Megkérdezték Gulyástól, meddig maradhat a Fideszben a csengeri örökösnő sztoriját beszopó Kósa Lajos (+videó)

nyugatifeny.hu

Válaszolt.






Nem akar részletekbe bocsátkozni, de Kósa Lajos sértett, és nem elkövető — mondta a HVG-nek Gulyás Gergely, amikor a lap arról érdeklődött, hogy ugyan meddig maradhat magas rangú fideszes politikus Kósa, miután elfogadta Sz. Gábornétól egy francia bank részvényeinek negyedét ajándékba.

 

A kérdésre adott egyenes választ a Miniszterelnökséget vezető miniszter azzal próbálta megkerülni, hogy az előző választási kampányban már téma volt az ügy, de Kósa Lajosnak egyéni mandátuma van, a debreceni választók szavaztak rá úgy, hogy az ügy minden részlete ismert volt a nyilvánosság előtt.

“Ennek a bűncselekménynek ő sértettje, tehát sértettként kell rá gondolni, nem pedig elkövetőként.”

— fogalmazott.

 

A lap Rogán feleségének földvásárlási botrányával kapcsolatban is kérdezte a minisztert, mégpedig arról: kérte-e a kormány Rogán Antalt, hogy a felesége és annak családja álljon el a földvásárlástól.

 

Gulyás Gergely válasza:

“Családi adásvételekkel a kormány nem foglalkozik.”

 






Hozzátette, az ő jelenlétében erről senki semmilyen formában nem beszélt Rogán Antallal, ezért aztán őt kell megkérdezni arról, hogy ki miért lépett vissza, ha egyáltalán visszalépett.

 

Azt azonban tudja, hogy a Rogánnal szemben megfogalmazott vádak két szempontból nem voltak igazak: állami banktól a családja nem kapott hitelt és nem szereztek tulajdont.

 

A teljes videót itt tudod megnézni:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top