Politika

Ingyenes agymosó lapokat indítanak Orbánék az ellenzéki városokban

nyugatifeny.hu

Nem nyugszanak bele az elbukott önkormányzati választásokba.


Szombathelytől Miskolcig több százezer példányban fogják nyomni a Fideszhez közelálló, bulvárba csomagolt propagandát a választást megelőző évben — értesült a Magyar Narancs.

 

A lap szerint a Mediaworks kampánya heteken belül elindul, ingyenes bulvárkiadványaikat több százezres példányban fogják teríteni azokban a városokban, ahol a Fidesz elvesztette a 2019-es önkormányzati választásokat.

A lapcsaládot a kreatív “City” névre keresztelték.

 

A Narancs úgy tudja: az ingyenes színes újság Tatabányán, Hódmezővásárhelyen, Szombathelyen, Szekszárdon, Salgótarjánban, Egerben, Miskolcon, Pécsett, Dunaújvárosban, Nagykanizsán jelenik majd meg.

 

 

Információik szerint a City egy 24 oldalas hetilap lesz, amelynek

egyharmada ellenzéket ekéző Fidesz-propagandából, egyharmada központilag gyártott bulvártartalomból, egyharmada pedig reklámból fog állni.

 

A központi szerkesztőséget a Narancs forrásai szerint Pósa Árpád fogja vezetni, aki 2017-ben lett a Fejér Megyei Hírlap főszerkesztője, neki kellett volna helyre tenni a szerkesztőséget, miután valaki meghekkelte az Orbán Viktorral 2016-ban készült karácsonyi interjút.

 

Ezután a Délmagyarnál, majd a Magyar Nemzetnél folytatta.

 

A lap szerette volna megszólaltatni a Mediaworksöt is, de feltett kérdéseik egyikére sem válaszoltak.

(Magyar Narancs nyomán) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top