Politika

168 pácienst hívott fel a budapesti háziorvos, amíg talált 55 olyant, aki igent mondott a kínai vakcinára

nyugatifeny.hu

Akinek nem tetszett a Sinopharm oltóanyaga, azt visszaküldték a sor végére.






Fontos nap a mai, mert ma kezdünk oltani a kínai vakcinákkal” — mondta Orbán Viktor szerdán a Facebookra feltöltött videójában, amelyből az is kiderült, hogy jövő héten a miniszterelnököt is ezzel a típusú oltóanyaggal oltják be.

 

Az ATV riportjából ugyanakkor kiderült, nem mindenki osztja Orbán véleményét a Sinophzrm védőoltásával kapcsolatban. Egy budapesti háziorvos ugyanis arról beszélt,

asszisztensével 168 pácienst hívtak fel, amíg sikerült 55 olyan embert találni, akik elfogadták a kínai oltást, ám végül közülük is sokan meggondolták magukat.

 

Dr. Tóth Ildikó hozzátette, korosztály szerint kapták meg a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőtől (NEAK) az oltakozók listáját.

“Aki nem kéri az általunk most felkínált kínai vakcinát, annak azt mondtuk, hogy hát akkor most el tetszik ballagni a sor végére, majd ha kapunk Pfizer vakcinára lehetőséget, ami jelenleg hetente 10 ember az oltópontban, akkor egyszer majd sorra tetszik kerülni”

– mondta dr. Tóth, aki beszélt arról is, ő egyik vakcinát sem ajánlja a pácienseinek, helyette mindenkinek elmondják, melyik milyen típusú vakcina, és ez alapján mindenki eldöntheti, hogy mit szeretne.






 

A teljes videót >> IDE KATTINTVA<< tudod megnézni.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top