Politika

Bréking: 83 dolgozó hagyta ott a Markusovszky kórházat Orbánék botrányos törvénye miatt

nyugatifeny.hu

A harmadik hullám felfutó szakaszában.






Csütörtökön este élő videóban jelentkezett be Hende Csaba “Válaszok első kézből” címmel – írja a nyugat.hu nevű Vas megyei portál.

 

Hende a 24 perces videóban egyebek mellett arról magyarázott: a kormány nem fosztja ki Szombathelyt. Szerinte bár az iparűzési adó megfelezése valóban hátrányos az önkormányzat számára, de ezek a pénzek itt maradnak a városban, segítenek a gazdaságot újra felpörgetni a tavalyi 5%-os GDP csökkenés után.

 

Hende Csaba a videóban külön megdicsérte Schmidt Mária fiát, Ungár Pétert, amiért az LMP-s politikus “csatlakozott a helyi Fidesz oltakozással kapcsolatos nyilatkozatához.”

 

A nyugat.hu rákérdezett Hendénél, hogy a szombathelyi Markusovszky kórházban hány dolgozó mondott fel, mert nem voltak elfogadhatóak számukra a március 1-től rájuk kényszerített szerződésben foglaltak.

 






Hende Csaba válaszában elmondta, hogy

83-an vannak,

akik a távozás mellett döntöttek. A fideszes politikus szerint ez megfelel az országos 4 százalékos átlagnak.

 

A távozó orvosoknak, nővéreknek köszönet az eddigi munkáért, és sok sikert a következő életpályáján. Az érintettek között 14 orvos van, egy részük rezidens, de vannak köztük nagy nevű főorvosok is, akik korábban a műtéteket végeztek.

“Pótlásuk megoldható, a távozók létszáma megfelel az éves fluktuációnak. Semmi dráma nincsen, semmi rendkívüli nem történt.”

– hazudta Hende Csaba a videóban.

 


.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top