Politika

Gréczy: a gyurcsányozás a Fidesz utolsó esélye?

ezalenyeg.hu

Orbán abban bízik szorult helyzetében, hogy a gyűlölet és rettegés eltakarja a teljes kormányzati alkalmatlanságot – írja a közösségi oldalán a DK politikusa.





A 2022-es választásnak nem az a tétje, hogy Orbán vagy Gyurcsány – írja Gréczy Zsolt a Facebookon. A Demokratikus Koalíció politikusa szerint a Fidesz ugyan megpróbálja két személyre lecsupaszítani a választás tétjét, de ez hazugság. A tét Magyarország jövője – írja.

Az a tét, hogy demokrácia és szabadság vagy diktatúra. Hogy aki lop, az börtönbe kerül vagy nemzeti tőkés osztálynak hazudod. Hogy ne vessék meg a magyarokat a világban, hanem fontos és korrekt szövetségesként tekintsenek rá. Az a tét, hogy a miniszterelnök környezetében ne legyen mindenki milliárdos. Hogy a független intézmények élén ne pártkatonák üljenek. Hogy senki ne mondja meg, hogy ki a magyar és ki nem az. És így tovább.

 

Gréczy Zsolt szerint Orbán Viktor szorult helyzetben van, és abban bízik, hogy a gyűlölet és a rettegés eltakarja a teljes kormányzati alkalmatlanságot. Felteszi a kérdést, vajon a gyurcsányozás Orbán szerint tényleg képes elfedni, hogy

az EU-ban második a magyar infláció? Arra, hogy Kósa “elhiszi”, hogy bankot írnak a nevére? Arra, hogy kétszer annyi magyar hal meg koronavírusban, mint ahány osztrák? Hogy a jegybankelnök aranyszobrot rendel, miközben nem vesznek vakcinát, mert drága? Gyurcsányozás a fideszes tábor kötőanyaga, amikor mélyponton a termékenységi ráta és egyre kevesebb gyerek születik? Ez a megoldás arra is, hogy magyar cégek tízezrei mentek tönkre az elmúlt egy évben? Hogy emelkedik a munkanélküliség? Hogy minden idők rekordján a hiány és az államadósság? Hogy jóval 400 forint fölött van egy liter üzemanyag ára?





Ennyi maradt? Ez a stratégia?



Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top