Politika

Kiderült: Áder Jánost Magyarország egyik legjobb mesterlövésze védi

nyugatifeny.hu

Áder teljesen kifogástalan életet él, de azért nem árt az óvatosság.


Putyint és Busht is védte már Roland, a mesterlövész, aki jelenleg Áder Jánosra és családjára vigyáz — a testőrt, aki kétszáz méterről is eltalál egy pingponglabdát, a Blikk mutatta be a nagyközönségnek.

 

A mesterlövésznek 15 évnyi tapasztalata van, de Pomozi Sándor ezredes, az egység parancsnoka elmondta a lapnak, hogy nem is elsősorban azért van szükség mesterlövészre a testőrcsapatban, mert a védett személy támadástól fél, hanem mert ők

egész más szemmel elemeznek egy-egy helyszínt vagy helyzetet.

 

A csapat egy nyilvános esemény előtt átvizsgálja a merényletre alkalmas helyszíneket, és ezek biztosítására bizonyos pontokra lövészeket helyeznek ki.


 

Roland, Áder mesterlövésze minden helyszínt úgy jár be, hogy egy esetleges merényletre készülő honnan tudna támadást indítani, de átgondolja azt is, hogy mik a lehetséges menekülési útvonalak. Hangsúlyozta, hogy

Áder János minden szempontból kifogástalan életet él,

ők mindig teljes erőbedobással végzik a munkájukat.

 

“A jó mesterlövész a legtöbb esetben a „kard hegye”, és ha kell, sebészi pontossággal képes beavatkozni “

— fogalmazott Roland, aki részt vett a fiatalabb George Bush amerikai elnök, Vlagyimir Putyin orosz elnök, illetve Angela Merkel német kancellár védelmében a politikusok magyarországi látogatásakor.

(Blikk nyomán) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top