Politika

Titkosítás – Így védik a jövőben a NER urizálását!

Szijjártó Péter otthonosan érzi magát a luxusgépen - Fotó: Népszava

Többször számoltunk már be mi is arról, hogy milyen egzotikus helyeken fordult meg az a magánrepülő, melyet korábban Mészáros Lőrinc mellett Orbán Viktor is használt már. Ezt egy új rendelkezés miatt, a jövőben nem követhetjük nyomon!

 


Az RTL Klub Híradója számolt be az Alfahír cikke alapján arról, hogy

A JÖVŐBEN NEM LESZNEK ELÉRHETŐEK AZ OE-LEM LAJSTROMJELŰ MAGÁNREPÜLŐGÉP ADATAI, MELYEK ALAPJÁN NYOMON LEHETETT KÖVETNI A GÉPET.

 

Korábban ezt a gépet használta Mészáros Lőrinc családjával, és Orbán Viktor is ezzel utazott egy bulgáriai focimeccsre, mely utat a miniszterelnök állítása szerint, Garancsi István vállalkozótól kapott ajándékba.

 

A hivatalos közlés szerint, egy európai kormányzati adatkezelési szabály miatt nem lesznek elérhetők a jövőben a gép adatai, így eltűnik azokról az oldalakról, amelyek rávilágítottak, hogy Bálint-napon például Dubajban járt a gép, de az elmúlt hónapban többször megfordult a Maldív-szigeteken is.

A luxusmagánrepülőt egy osztrák cég üzemelteti, ami szinte mindig Budapesten állomásozik, innen szállít utasokat, és ide tér vissza.

AZ UTASAI KÖZÖTT FŐKÉNT OLYAN ÜZLETEMBEREK LELHETŐK FEL, AKIK JÓ VISZONYT ÁPOLNAK A KORMÁNNYAL.

 


A csatorna híradója azt is megjegyzi, hogy pont a mostani szokásos rádióinterjújában mondta Orbán, hogy a jelenlegi járványhelyzetre hivatkozva arra kér mindenkit, akik eddig Dubajba meg a Maldív-szigetekre jártak, hogy most inkább ne menjenek egy ideig ilyen helyekre vakációzni. A kormányfő azt azért hozzátette, hogy nem azért kérik ezt mert “irigyeljük tőlük az ilyesmit, hiszen hát ha van pénzük, akkor tegyék.”

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top