Politika

Gyurcsány nagyon kiakadt, amiért Orbán veszni hagyott 1,7 millió Moderna vakcinát

nyugatifeny.hu

Más országok már le is csaptak a nekünk járó nyugati oltóanyagra.






Ami az elmúlt napokban történik, az ennek a kormánynak a Waterloo-ja – közölte vasárnapi videójában Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke.

 

Gyurcsány szerint nagyon kínos, hogy míg Orbán korábban arról magyarázott, hogy az egész országot be tudnák oltani egy hétvége alatt, aközben 74 ezer ember oltását sem tudták megszervezni a hétvégén.

 

(Mint ismert: előbb lemondó sms-eket küldtek körbe a meghívottaknak, majd végül kiderült, hogy aki még elment a helyszínre, az mégis megkapta.)

 

Gyurcsány kiakadt azon is, hogy Orbánék a nekünk járó 3,4 millió megbízható Moderna vakcinából 1,7 milliót egyszerűen bent hagytak, mert csak a keret felét hívták le.

 






A kormány teszetosza módon viselkedik, illetve más vakcinákkal ügyeskedik, emiatt pedig

“a szüleink, nagyszüleink, mi magyunk nem kapjuk meg azt, ami nekünk járna”

– sorolta Gyurcsány, aki szerint mindez közös szégyenünk, de nem közös hibánk: ez Orbán Viktor bűne, de mi fizetjük az árát.

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top