Politika

Megszólalt Czeglédy a betelefonálásról: Akaratukon kívül adtak neki négy percet a Kossuth rádióban

nyugatifeny.hu

Nem számítottak arra, hogy magát az érintettet kapcsolják élő adásba.






Beszámoltunk róla, hogy miután a Kossuth rádió szerda délutáni betelefonálós műsorában Czeglédy Csaba bírósági ügye volt a téma, az ügyvéd úgy döntött, él a lehetőséggel, betelefonál a rádióba, hogy a hallgatók magától az érintettől hallhassák, mi is az igazság.

 

A műsorban ugyanis többször elhangzott, hogy a DK őt indítja majd az ellenzéki előválasztáson Szombathelyen, de arról is volt szó, hogy Czeglédy büntetett előéletű.

 

Czeglédy -, akit nagy meglepetésére kapcsoltak a műsorba – elmondta többek közt, hogy ha büntetett előéletű lenne, akkor nem is indulhatna az előválasztáson, illetve hogy a 2019-es szombathelyi önkormányzati választásokon egy kisvárosnyi ember szavazott rá, így pedig választókerületében legyőzte a Fidesz jelöltjét.

 






Az esettel kapcsolatban csütörtök reggel Czeglédy a Facebook-oldalán osztotta meg a véleményét. Mint írta, miután “nagy csinnadrattával beharangozta a méltán kiváló közszolgálati Híradó és Kossuth Rádió”, hogy ő lesz a nap témája, megkapta a műsor telefonszámát,

“amit – egy életem, egy halálom – felhívtam”.

 

“Kedvesen megkérdezték a keresztnevemet, amihez még azt is hozzátettem, hogy Szombathelyről telefonálok. Majd visszahívtak, és bekapcsoltak az élő adásba.

Kaptam – akaratukon kívül – négy percet, hogy a hazugságokkal szemben megvédjem magam”

– írta Czeglédy.

 

Hozzátette, rendkívül szomorúnak tartja és ez is jól mutatja a mai viszonyokat, hogy a “közszolgálati” Kossuth rádió

“még soha nem keresett meg, hogy bár naponta hazudják tele velem a hírműsorokat, akár csak egyszer reagálhassak”.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top