Politika

FRISS: Alig hogy hazajött Dubajból, ma már Svájcba repült Orbánék titkos magángépe

(Kiemelt kép: Átlátszó)

Nincs megállás.






Alig fél nappal azután, hogy minden jel szerint Mészáros Lőrinccel és állítólagos barátnőjével, Várkonyi Andreávahazaérkezett Dubajból, a NER az OE-LEM jelzésű magángépe március 17-én délelőtt 10-kor újra felszállt Ferihegyen:

ezúttal Budapestről Zürichbe ment

– írja az Átlátszó.

 

A lap egyik szemfüles olvasójának ugyanis sikerült lefotóznia a zürichi repülőtéren a gépet, és annak utasait is, akik közül a kék maszkot viselő férfi a NER egyik legerősebb üzletembere, Szíjj László.

 

Azt, hogy valóban Szíjj László utazott Svjcába, Átlátszó megkeresésére a milliárdos üzletember tulajdonába tartozó Duna Aszfalt Kft. sajtóosztálya is megerősítette, közlésükben azt írták:

“Szíjj László Úr üzleti célból utazott ma Svájcba.”

 






A zürichi repülőtéren készült fotókon emellett a Szíjjékre váró autó rendszáma is jól látszik, és mivel Zürichben nyilvános a rendszám-nyilvántartás, így kiderült, hogy a Mercedes-Benz S-osztály Maybach S 500 4Matic típusú jármű egy luxuslimuzin-szolgálat flottájába tartozik.

 

A magánrepülőgépes út és a luxuslimuzinos szolgáltatás ugyanakkor feltehetően nem viseli meg Szíjj Lászlót – írja az Átlátszó, hiszen az állami megrendelésekben bővelkedő Duna Aszfalt Kft. csak 2017 óta 7 milliárd forint nyereséget termelt.

(Átlátszó.hu nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top