Politika

Rendkívüli bejelentés: Heteken belül új közéleti műsort indít Friderikusz Sándor

(címlapfotó: Zsólyomi Norbert / Nők Lapja)

Igényes tartalommal készül a legendás újságíró.


November óta gőzerővel készítik elő, néhány héten belül pedig elindul Friderikusz Sándor Youtube-csatornája, ahol először heti kétszer, majd heti három alkalommal új közéleti-kulturális műsorral jelentkezik – erről a legfrissebb Nők Lapjának adott interjújában beszélt a tévés személyiség.

 

Friderikusz elmondta: hisz benne, hogy manapság is van fogékony piaca az értelemnek,

“hogy ne csupán a szem rágógumija legyen egy tévéműsor azáltal, hogy csak a szellemileg igénytelenebb nézőket célozza meg, hanem nyújtson valamit azoknak is, akik ennél többet várnak”.

 

A hamarosan induló műsorról szólva úgy fogalmazott:

“nem járási celebbajnokság lesz ez, sok rihegéssel-röhögéssel,

hanem estéről estére igyekszünk adni valami emésztenivalót az értelmnek is, és olyan stílusban, mintha a lakásomban egy régi ismerőssel beszélgetnék.”

 


A mai celebekről szólva Friderikusz kifejtette:

“Őszintén szólva kicsit le is nézem, de legalábbis megmosolygom azokat a hírességeket, akik, ha kérik tőlük, ha nem, a létező összes felületen feltárják magánéletük minden, mások számára érdektelen mozzanatát,

nem szégyellik traktálni az embereket

olyan lényegtelen dolgokkal, mint hogy mit főztek, vagy hogyan hintáznak a gyerekükkel, de ez semmi ahhoz képest, amikor szegényes gondolatkísérleteikkel is rendre fertőzik a közönséget. Én ilyen kezelésre szoruló szerepzavarban biztosan nem szenvedek, hál’istennek!”

 

Az interjúban Friderikusz beszélt arról is, hogy már nem érdekli a siker és a népszerűség, mert az 5,5 milliós nézettségű műsoraival elért mindent, amit ebben az országban el lehetett. Úgy érzi, hogy a feladatai nagy részét már elvégezte, de kisebb szakmai kalandokra még készen áll.

 

A 62 éves tévés az elmúlásról szólva kifejtette: “Az emberek többségének kigyógyíthatatlan ragaszkodása az élethez nem jellemző rám. Beérem azzal, ha fájdalmak ls különösebb betegségek nélkül 74-75 éves koromig élek”.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top