Politika

Többmillió forintos büntetést kaptak Gődényék a korlátozás-ellenes tüntetésük miatt

nyugatifeny.hu

Két hónap alatt kétmillió forint büntetést szedett össze, ám egyelőre egyiket sem fizette még be.






A Budapesti Rendőr-főkapitányság a március 20-án Hősök terén megtartott jogellenes gyűlés miatt összesen négymillió forintos közigazgatási bírságot szabott ki három fővel szemben – közölte a BRFK a 24.hu megkeresésére.

A gyűlés szervezése miatt három fővel szemben fejenként egymillió forint, közülük egy fővel szemben pedig a jogellenes gyűlés tartása miatt is egymillió forint került kiszabásra

– írta a BRFK.

 

Mivel Gődény György a tüntetésen “csak” szervezőként volt jelen, ezért a járványtagadó gyógyszerész ezúttal egymillió forintos büntetést kapott.

 






Gődény korábban február 28-án is szervezett egy, a járványintézkedések elleni tüntetést, emiatt ugyancsak egymillió forintos büntetést kapott, így már összesen 2 millió forintnyi bírságnál jár, ám még egyiket sem fizette be.

(24.hu nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top