Politika

Erre nem számítottak: “Az ördög ügyvédje” nyomravezetői díjat tűzött ki a Fidesz vezetők fejére

Pestibulvar.hu

A Borkai-botrányt kirobbantó “Az ördög ügyvédje” blog most újra megszólalt, és nagyot durrant. Olyan felhívással élt, amilyen még nem volt a hazai közéletben. Amint az Facebook posztjában írja, nem tétlenkedett az elmúlt egy évben, hanem összegyűjtött 100 millió forint készpénzt.

“EZT AZ A SZEMÉLY KAPJA MEG, AKI SEGÍT EGYÉRTELMŰ BIZONYÍTÉKOKKAL LEBUKTATNI

elsősorban Szijjártó Pétert, Rogán Antalt. De jöhet más fideszes nagykutya is. Orbánra vonatkozó adatoktól sem fogok megijedni.” Ezenkívül, vár minden olyan információit is, ami korrupció, visszaélés feltárását segíti, így például az OGYÉI becsületes munkatársaitól az orosz és kínai vakcinákra vonatkozó valódi értékelő jelentéseket is. Szerinte a vakcinák beszerzésére adott pénz útja is tartogat számos váratlan elemet.

 

A meglepetésnek ezzel nincs vége, mert azzal zárja sorait, hogy “kormányváltás esetén azt is el fogom tudni intézni, hogy amennyiben a fideszes gazembereket lebuktató személy tettestárs vagy bűnsegéd volt, büntetlenséget kap.

ELINTÉZEM, HISZEN ÉN VAGYOK AZ ÖRDÖG ÜGYVÉDJE.”

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top