Politika

Frappáns reakciót adott Karácsony a Fidesz oltásellenes hazugságaira

Fotó: Karácsony Gergely / Facebook

“Pénteken hívott a háziorvosom, és ma én is megkaptam az első oltást – azzal a vakcinával, ami jutott. Egy pár percre az volt az érzésem, mintha egy normálisan működő társadalomban élnénk. Minden jól meg volt szervezve, mindenki tette a dolgát, és mindenki nagyon kedves és együttműködő volt”

– írja vasárnapi Facebook-bejegyzésében Karácsony Gergely főpolgármester.

 

Karácsony kifejtette: egy ellenzéki önkormányzat rendelőjében kapta meg az oltást, de mivel “egy percre egy normális Magyarországon érezte magát”, ennek semmi jelentőséget nem tulajdonított, mert “biztosra vette, hogy egy kormánypárti önkormányzat ugyanilyen lelkiismeretesen szervezte volna meg ezt a feladatot”.

“Majd az oltás után az igazolásra várva belenéztem a hírekbe, és ott elolvastam, hogy a Fidesz szerint az ellenzék oltásellenes és az önkormányzatok csak bajkeverők. Torkig vagyok már ezzel a hazug, a normális életünket tönkretevő, az embereket megosztó politikával. A COVID után legyen ez a következő betegség, amiből kigyógyulunk”


– írta a főpolgármester.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top