Politika

Orbánék vesztét okozhatja a járvány – Tovább zuhant a kormány népszerűsége!

Pestibulvar.hu

A világjárvány nemcsak a mindennapi életünket változtatta meg, de a politikai erőviszonyokat is átrendezte kicsit. 

 


Itthon a Republikon Intézet márciusi pártpreferencia-kutatása szerint, ismét csökkent a Fidesz-KDNP támogatottsága, 1-1 százalékponttal a teljes népesség körében és a biztos pártválasztók között is.

 

A felmérésből, melyet a Telex közölt, az olvasható ki, hogy az ellenzéki oldalon a DK vesztett egy pontot, míg a Jobbik nyert egyet, így most a DK, a Jobbik és a Momentum is 9 százalékon áll a teljes népesség körében, míg az MSZP 6, a Párbeszéd, az MKKP, az LMP és a Mi Hazánk pedig 1-1 százalékon áll.

 


A Republikon rámutatott arra is, hogy az ellenzéki összefogás továbbra is vezet a Fidesz-KDNP-vel szemben,

A TELJES NÉPESSÉG KÖRÉBEN 35-29 ARÁNYBAN, MÍG A BIZTOS PÁRTVÁLASZTÓK KÖZÖTT 53-45 SZÁZALÉK.

 

Ez az egyre csökkenő népszerűség sarkallhatta arra a kormánypártokat, hogy a már több mint 20 ezer elhunytat követelő járvány felelősségét megpróbálják áthárítani az ellenzékre, akiket oltásellenesnek kiáltottak ki Orbánék, úgy, hogy közben az ellenzék minden elérhető fórumon az oltás mellett kampányol!

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top