Politika

Jakab Péter is megkapta az első adag oltást, AstraZeneca jutott neki

Fotó: Jakab Péter/Facebook

A Jobbik elnöke Facebook-oldalán számolt be arról, hogy húsvét hétfőn megkapta az első adag oltást Miskolcon, Jakabnak az AstraZeneca vakcinája jutott.


 

 

A párt miniszterelnök-jelöltje posztjában megköszönte az orvosoknak és egészségügyi dolgozóknak, hogy “az ünnepet is ránk és az országra áldozzák”.

 

Jakab vasárnap egyébként azt is közzétette a közösségi médiában, hogy szüleit sem kerülte el a koronavírus, a közös locsolkodás ezért idén elmaradt.


 

Mint ismert, a kormány most éppen azzal van elfoglalva, hogy kampányt folytasson az “oltásellenes ellenzék” ellen, vagyis a Fidesz minden jel szerint azon van, hogy megtalálja az új kommunikációs csodafegyverét, ám ez korántsem biztos, hogy sikeres lesz. Az ellenzéki pártelnökök ugyanis – akárcsak korábban – húsvét hétfőn videóüzenetben álltak ki a koronavírus elleni oltásra történő regisztráció mellett, illetve azt kérték, aki megkapja a behívóját, az vegye is fel az oltást.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top