Politika

Kiderült Orbán titka: ezért kockáztatja a negyedik hullámot?

Pestibulvar.hu

Április 19-étől nyitnak az iskolák, a 2,5 millió beoltott elérése esetén pedig enyhítenek a korlátozó intézkedéseken. Orbán szerint, húsvét hétfő után 1-2 nappal, azaz április 7-re meg is lehet a kitűzött 2,5 millió beoltott.

 






Igaz, minden szakember korainak tartja a nyitást, és egyben a negyedik hullám beindulására hívja fel a figyelmet. Egyrészt, a 2,5 millió beoltott önmagában nem elég a társadalom védettségéhez, ráadásul csak az első oltásról van szó, aminek kell két hét, hogy megadja a védettségnek egy szintjét, másrészt a tanároknál sem fog kialakulni április 19-ére a védettség. De mindez nem számít Orbánnak, és nem fogják elhinni,

DE A FOCI EB MIATT KOCKÁZTATJA A NEGYEDIK HULLÁM BEKÖVEZTÉT!

 

Sokan elfeledkeztünk róla, de 2020-ról erre az évre halasztották a labdarúgó-Európa-bajnokságot, és Budapesten is terveznek meccseket rendezni. Ám Aleksander Ceferin, az UEFA elnöke úgy nyilatkozott, hogy a 12 rendező városnak garantálnia kell, hogy nézőket engednek be a stadionokba, és nem üres lelátók előtt rendezik meg a meccseket. Azt pedig csak akkor lehet megtenni, ha biztonságos sok embernek egy helyen lennie. Az MLSZ szóvivője, Sipos Jenő jelezte, továbbra is kitartanak a rendezés mellett, és a megadott határidőig ezt jelzik is a nemzetközi szervezet felé. Az Európai Labdarúgó-szövetség pedig

ÁPRILIS 7-IG ADOTT HATÁRIDŐT, ÉS AKKORRA ÉPP MEG LESZ A 2,5 MILLIÓ BEOLTOTT!

 

Haditerv ez a javából, csak éppen nem járványügyi. De a zseniális terv itt még nem ér véget, mert hiába jelzi a magyar szövetség a szándékát, mert az az UEFA végrehajtó bizottsága összeül, és dönt arról, hogy milyen keretek közt rendezik meg az eseményt. Akár az is elképzelhető, hogy végül nem 12 város fog helyet adni a rendezvénynek, hanem kevesebbet jelölnek ki, így a kijelöltekre viszont több meccs fog jutni. A dátum is meg van, mikor ül össze a végrehajtó bizottság,

ÉPP ÁPRILIS 19-ÉN, PONT AZON A NAPON, AMIKOR NYITNAK AZ ISKOLÁK HAZÁNKBAN!

 

Így a döntés napján már egy igen kedvező képet lehet festeni a magyar járványügyi helyzetről, ami abba az irányba terelheti a döntést, hogy Budapesten akár a tervezettnél több meccset is játszhassanak.

 






Ezek után a “véletlennek” köszönhető dátumegyezések után már arra is magyarázatot kapunk, hogy miért is tolja ezerrel a kormány az Európában nem használható védettségi igazolványokat, hiszen itthon adhatnak a kártyával rendelkezőknek felmentéseket, például lehet sportrendezvényt látogatni.

 

Elkeserítő ez a cinizmus, ami meghatározza Orbán járványkezelését. Nagy valószínűséggel nem számított itt eddig sem semmi, csak a futball EB rendezése, és minden ennek lett alárendelve. Most viszont teljesen világossá vált, mi a fontos Orbánnak. Nem az emberek egészsége.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!




Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top