Politika

Visszavág az ellenzék: itt a válasz a Fidesz oltásellenes hazugságaira

Pestibulvar.hu

KÖZÖS VIDEÓVAL CÁFOLJÁK A FIDESZ OLTÁSELLENESSÉGRŐL SZÓLÓ RÁGALMAIT AZ ELLENZÉKI PÁRTOK VEZETŐI


– derül ki a pártok Facebookra feltöltött videóüzenetéből.

 

Ismeretes: a napokban a Fidesz kampányt indított, amiben oltásellenességgel vádolta meg az ellenzéket. Tegnap Karácsony Gergely főpolgármester elsőként reagált a rágalmakra, mint írta: “Torkig vagyok már ezzel a hazug, a normális életünket tönkretevő, az embereket megosztó politikával. A COVID után legyen ez a következő betegség, amiből kigyógyulunk.”

 

A pártok most egy közös videóban is reagáltak a hazugságokra. Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke azt mondta: az oltás az egyetlen módja annak, hogy legyőzzük a koronavírust, és visszakapjuk az életünket. Gyurcsány Ferenc arra kért mindenkit, hogy regisztráljon a vakcinára, a kormánytól pedig azt várja, hogy mindenki kaphassa meg az oltást.

„MI IS BEOLTATJUK MAGUKAT, KÉREM, TEGYÉK MEG ÖNÖK IS”

– fogalmazott a DK elnöke.

 

A momentumos Fekete-Győr András arról beszélt, a Fidesz felelőssége, hogy a járvány közepén négyezer dolgozó hagyta el az egészségügyet, a párbeszédes Szabó Tímea pedig arról, Orbán Viktor a felelős azért, hogy az utóbbi időben lakosságarányosan halnak meg a legtöbben a koronavírus miatt.

 


A videót Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnöke és Jakab Péter, a Jobbik elnöke zárta. Kanász-Nagy szerint a kormánytagok és “Orbán strómanjai” a koronavírus-járvány alatt „nyerészkedtek és dubajoztak”, miközben a kabinet súlyos tíz- és százmilliárdokat utalt át közpénznyelő alapítványokba, vadászkiállításra, felcsúti hobbifocira. Jakab pedig úgy fogalmazott: százezrek kerültek utcára, gyerekek maradtak árván, vállalkozások tömkelege jelentett csődöt, az orvosok, ápolók pedig hiába kértek segítséget.

 

A videót itt tekinthetik meg:
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top