Politika

Varga Judit úgy tudja, hogy Jourová egy rossz gyerek: A magyar demokrácia köszöni, jól van

nyugatifeny.hu

“Ami sok, az sok!”






Vasárnap számoltunk be arról, hogy interjút adott a Spiegel nevű német újságnak Vera Jourová, az Európai Bizottság értékekért és átláthatóságért felelős alelnöke, amelyben arról beszélt:

Igenis baj van a magyar jogállammal,

tessék csak arra gondolni, hogy mi van a sajtószabadsággal, és mennyire korlátozzák a civilek lehetőségeit. Hiszen ily módon a demokrácia lényeges kellékei nincsenek meg.

 

Hozzátette: a Magyarországot és Lengyelországot a jogállamiság megsértése miatt sújtó szankciók alkalmazása már idén év végén elkezdődhet.

 

Varga Judit nem hagyta szó nélkül az interjút, Facebook-oldalán kelt ki a bizottsági alelnök kijelentései miatt kedden.

 

Az igazságügyi miniszter szerint ami sok, az sok,

“Jourová biztos asszonnyal az élen bizonyos uniós politikusok úgy viselkednek, mint a rossz gyerekek, akik nem bírják elviselni, hogy tiszta versenyben alul maradtak, ezért újabb és újabb játékszabályokat alkotnak, hogy végre nyerhessenek”

— írta.

 

Szerinte ez így volt a hetes cikkely szerinti eljárás kapcsán, és így van most a jogállamisági mechanizmussal kapcsolatban is.

 






“A magyar demokrácia köszöni szépen, jól van, viszont már nagyon elegünk van a brüsszeli buborék folyamatos rágalmazásaiból. Abból pedig még inkább, hogy Jourová asszony folyamatosan ugyanazokat a rosszindulatú és felesleges köröket futja”

— fogalmazott, majd hozzátette: addig jár a korsó a kútra…

 

Ez utóbbi mondatával mi is tudunk azonosulni.

 

A teljes bejegyzés itt olvasható:




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top