Politika

Novák Katalint a jobboldali véleményterror is felháborítja

nyugatifeny.hu

A családügyi miniszter Hertha-ügyben nyilatkozott meg.


Kedd délután a honlapján megosztott közleményben tudatta a Hertha Berlin, hogy azonnali hatállyal megválik kapusedzőjétől, Petry Zsolttól a Magyar Nemzetnek adott interjújában tett kijelentései miatt.

 

Novák Katalin családügyi miniszter is elárulta Facebook-oldalán kedden, hogy mit gondol minderről.

 

Kifejtette, hogy a “magukat liberálisnak vallók” üldözik az övéktől eltérő véleményt. Petry kirúgásáról azt gondolja, hogy érdekes módon

“a Hertha szerint Gulácsi szabadon kinyilváníthatja a véleményét, Petryt azonban ugyanezért kirúgták.”

“Nem vagyok futballrajongó, nem követem a nemzetközi futball történéseit, s talán jobb is, ha a suszter megmarad a kaptafánál, azt azonban egyre többször látom, hogy a konzervatív véleményeket üldözik, szankcionálják. A valódi liberálisoknak kellene leghangosabban tiltakozniuk ez ellen. Én hiszek a vélemény szabadságában, és felháborít a véleményterror, legyen az akár a bal-, akár a jobboldalon.”

— írta.


 

A bejegyzést itt tudod kommentelni:

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top