Politika

Szanyiék már fizetett hirdetésben keresnek embereket, akiket ráindíthatnak a közös ellenzéki jelöltre

nyugatifeny.hu

A kamupárt-építés nehézségei.






Meglepő reklámot szúrt ki a Nyugati Fény a Facebookon: a Szanyi Tibor nevével “fémjelzett” ISZOMM (Igen Szolidaritás Mozgalom)

Legyen ön is képviselő!

címszóval fizetett hirdetésben toboroz embereket, akiket ráindíthat a közös ellenzéki jelöltekre az egyéni választókerületekben a 2022-es országgyűlési választásokon.

 

leírás szerint az ISZOMM a képviselő-jelölteket

“edzőmérkőzések helyett egyenesen a választási küzdelembe”

küldi.

 

 

Az ISZOMM fizetett hirdetése a Facebookon

Mint ismert: az ellenzéki pártok a szavazatok szétforgácsolásának elkerülése érdekében előválasztáson döntik el, hogy az egyes választókörzetekben ki legyen a közös ellenzéki jelölt, akit minden párt támogat majd az éles küzdelemben 2022 áprilisában.






 

Az előválasztásból csak néhány vicc- és kamupárt vonja ki magát, ők előzetes megmérettetés nélkül ráindulnak az esélyes ellenzéki jelöltre, hátha néhány százaléknyi ellenzéki szavazó eltérítésével nevető harmadikként a fideszes jelöltet tudják győzelemhez segíteni.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top