Politika

Fideszes polgármesterek követelik az ellenzéktől, hogy függesszék fel az előválasztási kampányt

nyugatifeny.hu

Beijedt a Fidesz a 2019-ben már ellenzéki sikerhez vezető módszertől.






Az elmúlt napokban több fideszes polgármester Facebook-oldalán is megjelent egy, az ellenzéki politikusnak címzett bejegyzés arra vonatkozóan, hogy függesszék fel az előválasztási kampányukat.

 

Így többek közt Kecskemét polgármestere, Szemereyné Pataki Klaudia a szerdán megosztott bejegyzésében úgy fogalmazott, a városnak

a jelenlegi kritikus helyzetben nem előválasztási kampányra, hanem nyugalomra és felelősségteljes politizálásra van szüksége”, ezért arra kéri az ellenzéki képviselőket, hogy függesszék fel az előválasztási kampányukat.

 

Bejegyzésében Szemereyné bejegyzésében kiemelte, hogy már hét éve vezeti Kecskemétet polgármesterként, azt viszont nem tette világossá, hogy miért probléma, ha az ellenzék előválasztáson választja ki a legalkalmasabb jelöltet.

 

A kecskeméti polgármesterével szinte teljesen megegyező bejegyzést tett közzé múlt héten Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere is, aki szerint

“normál körülmények között ezzel semmilyen probléma nem lenne, de a mostani se nem normál, se nem ideális helyzet”.






 

Cser-Palkovics hozzátette azt is, hogy habár nincs köze és szerepe az ellenzéki szerepe az ellenzéki előválasztási kampányban, úgy látja a székesfehérváriaknak most “békére, nyugalomra és stabilitásra” van szükségük.

 

A székesfehérvári polgármester szerint ugyan most olyan “komoly kihívásaik” vannak, amelyek “komoly embereket, valódi felelősségvállalást” igényelnek.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top