Politika

Dobrev Klára: Barkóczi Balázs nélkül a DK nem jutott volna el idáig

nyugatifeny.hu

Jó szívvel ajánlja őt a XV. kerületiek figyelmébe.






Sorozatot indított a közösségi oldalán Dobrev Klára, amelyben bemutatja az általa nagyra tartott DK-sokat, akik nélkül a párt nem jutott volna el odáig, ahol most tart, és akiket jó szívvel ajánl az előválasztáson közös ellenzéki jelöltnek.

 

Dobrev most a DK szóvivőjét, Barkóczi Balázst méltatta, az alábbi poszttal:

“Sokszor olvastam már, hogy a DK azért válhatott a legnagyobb ellenzéki párttá, mert ez egy nagyon összetartó és fegyelmezett közösség. Ez igaz, de fegyelmezettségben még a DK-sok közül is kiemelkedik a szóvivőnk. Igen, ma Barkóczi Balázst szeretném bemutatni, mint olyan embert, aki nélkül a DK ma nem lehetne az, ami.

Balázsban az az igazán különleges, hogy egyszerre állja a sarat a napi adok-kapokban szóvivőként, és figyel oda szeretett kerületére, a XV. kerületre.

Valahogy mindig jut ideje a sokadik sajtótájékoztató és TV-szereplés után is arra, hogy takarókat vigyen a rászorulóknak a kerület polgármesterével, Cserdiné Németh Angélaval, vagy védőruhákat vigyen a kerület szociális dolgozóinak Hajdu Lászlóval, a körzet országgyűlési képviselőjével, volt polgármesterrel.

Utóbbi eseményen én is ott voltam, és öröm volt nézni azt az odafigyelést és lendületet, ami Balázsra a mindennapokban is jellemző. Le sem tagadhatná, hogy a politika előtt a tanári hivatást választotta, mert mindig a jövőt akarta egy kicsit jobbá tenni.

Tudom, hogy ha a XV. kerületiek Barkóczi Balázst választják majd közös ellenzéki jelöltnek az előválasztáson, akkor ő ugyanezzel az odafigyeléssel és lendülettel fogja intézni a kerület ügyeit is.






Márpedig ez kell ahhoz, hogy Észak-Pestnek újra kórháza legyen, és legyen végre egy valódi rezsicsökkentést jelentő panelprogram és állami bérlakásprogram is a kerületben.

Mert ha Balázs valamit a fejébe vesz, akkor az úgy is lesz – főleg, hogy mindig számíthat majd Hajdu László tanácsaira és a DK polgármesterére, Angélára is.

Igen, kicsit olyanok vagyunk mi DK-sok, mint egy nagy család. És én nagyon szeretek ehhez a családhoz tartozni.”

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top