Politika

Nagyon kiosztotta a DK politikusa Gulyás Gergelyt – köpni-nyelni nem tudott utána

balramagyar.hu

Arató Gergely szerint szégyen, hogy Gulyás Gergely nekiment a pedagógus szervezetnek, amiért ellent mernek mondani a kormánynak






 

Gulyás Gergely az MTI-nek reagált azzal kapcsolatban, hogy a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint a korai nyitás a járvány negyedik hullámát hozhatja el.

 

Gulyás szerint a PDSZ-re úgy kell tekinteni, mint egy „ellenzéki, politikai szervezetre, amely nem a pedagógusok érdekét képviseli, hanem a kormányellenes politikai propaganda eszköze”.

 






A Demokratikus Koalíció felszólítja Gulyás Gergelyt, szálljon le a tanárokról és a PDSZ-ről!

Nem azokat kellene támadni, akiket a kormány már az első hullám idején is magukra hagyott, hogy oldják meg a digitális oktatás nehézségeit, akiket hónapokon keresztül bizonytalanságban tartottak azzal, hogy mikor kapnak egyáltalán oltást, és akiket tíz éve félresöpörnek!

 

Mi, európai magyarok kiállunk a tanárok mellett, Gulyás Gergely pedig legközelebb inkább számoljon el háromig, mielőtt a pedagógusokat támadja!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top