Politika

Borított Gyurcsány: Világszégyen, ami tegnapról mára Magyarországon történt

Pestibulvar.hu

“Világszégyen. Sehol a világon nem vesztették annyian életüket koronavírusban lakosságarányosan, mint Magyarországon. Nem a harmadik hullámban. Nem a másodikban. Hanem mióta kirobbant a járvány”






– írta legfrissebb Facebook-bejegyzésében Gyurcsány Ferenc.

 

Mint arról mi is beszámoltunk, a DK elnöke arra reagált, hogy csütörtökön Magyarország először vette át a vezetést Csehországtól a világ legmagasabb lakosságarányos halálozását tekintve.

 

Gyurcsány úgy fogalmazott: “Ide jutottunk onnan, hogy a védekezés sikerét a halálozások számában mérjük. Ezzel maga Orbán Viktor ismerte be, hogy elbuktak. Ez a kormány elbukott a járvány elleni védekezésben”.





“Ismételjük meg: sehol a világon nem vesztették annyian életüket koronavírusban lakosságarányosan, mint Magyarországon. Ez nem az ellenzék bűne. Itt most nem Gyurcsány a hibás. Ez a kormány alkalmatlanságának bizonyítéka. Legyen világos: hogy maradhasson az élet, ennek a kormánynak mennie kell”

– tette hozzá a DK elnöke.

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top