Politika

Orbán dühönghet! Az év ötletét dobták be az előválasztás megmentésére!

Pestibulvar.hu

Hiába trükközik a Fidesz a veszélyhelyzet meghosszabbításával, hogy megakadályozza az ellenzéki előválasztást, egy ellenzéki képviselő ironikus ötlete keresztbe tehet Orbánéknak.

 






Napok óta folyik arról a vita, hogy a veszélyhelyzet őszig tartó meghosszabbításával a Fidesz megakadályozhatja-e az ellenzéki előválasztást. A különleges jogrend meghosszabbítása kijárási korlátozásokat, gyülekezési tilalmakat is jelenthet, ami akár oda is vezethet, hogy Orbánék az emberek biztonságára hivatkozva magát a választás megtartását sem engedélyezhetik. Ám a Fideszben valamiről megfeledkeztek, és ezt felismerve

EGY MSZP-S KÉPVISELŐ AZ ÉV ÖTLETÉT DOBTA BE!

 






Gurmai Zitának ugyanis feltűnt az az ellentmondás, hogy miközben veszélyhelyzet van, Orbán mindenáron teltházas focimeccseket akar látni a futball Európa-bajnokság budapesti helyszínén. Az MSZP politikusa erre reagálva ironikusan a következő javaslatot írta ki a Facebook-oldalára:

Bár a bejegyzés inkább humoros, az érvelés mégis hibátlan: a Fidesz valóban nem tudna mit kezdeni egy ilyen javaslattal. Maximum egy mondvacsinált indokkal megtiltják a politikai rendezvényeket a focipályákon, de az már nagyon átlátszó lenne…

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top