Politika

Kovács Zoltán megzsarolta az embereket: Csak az élvezheti a szolgáltatásokat, aki felveszi a vakcinát (+videó)

nyugatifeny.hu

Normális élet a láthatáron.






Hétfő reggel a kormány véglegesítette azokat az új szabályokat tartalmazó rendeleteket, amelyek azután lépnek érvénybe, hogy a koronavírus ellen beoltottak száma eléri a négymilliót.

 

Az új szabályok szerint a védettségi igazolvány birtokában a vendéglátóhelyek belső terében tartózkodhatunk, szabadidős és sport létesítményeket is látogathatunk.

 

Egy dolgot szerintem érdemes hangsúlyozni, hogy itt nem korlátozásról van szó, jogkorlátozásról van szó, hanem az egyéni felelősségből kiindulva arról, hogy aki felvette, elfogadta a vakcinát és védetté válik, az élvezheti, vagy

elkezdheti élvezni az élet teljességét.

— mondta Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár a TV2 reggeli műsorában ahhoz kapcsolódóan, hogy a kormány védettségi igazolványhoz köt bizonyos lazításokat.

 

Ha mindenki felveszi az oltást, akkor a nyárra -és nincsen semmilyen csavar a történetben- akkor nyárra visszatérhetünk a normális életünkhöz.

 

A továbbiakban beszélt arról, hogy az 5 vakcina ugyanolyan hatásos és biztonságos, annak ellenére, hogy Orbánék szorgalmasan dolgoznak azon, hogy a Pfizer vakcinát rossz színben tüntessék fel a kínaival szemben.






 

Pachmann Péter elmondta, hogy Németország 30 millió Szputnyikot tervez rendelni, valamint, hogy a WHO még a héten engedélyeztetni fogja a Sinopharm vakcinát, emiatt felgyorsulhat Európában az oltakozás.




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top