Politika

“Gané emberek vagytok!” – Gyurcsány kifakadt, hogy 27 ezer covid-halott után Orbánék celebekkel reklámozzák az intézkedéseiket

nyugatifeny.hu

“Végtelen az erkölcsi romlottságotok, gyomorforgató, amit csináltok” – üzente.






Beszámoltunk róla, hogy Orbán Ráhelhez köthető cég fizetett az adófizetők pénzéből különböző dologtalan celebeknek, hogy Orbán hétvégi, valószínűleg a negyedik hullámot beindító terasznyitását reklámozzák.

 

Gyurcsány Ferenc nagyon felháborodott az eseten, a Demokratikus Koalíció elnökének hétfői posztját változtatás nélkül idézzük:

“Gané emberek vagytok.

Celebeknek fizettek a terasznyitást ünneplő posztjukért. Pénzt adtok azoknak, akiknek amúgy is van mit a tejbe aprítaniuk, ráadásul azért, hogy kávézók, éttermek teraszain ücsörögjenek.

Miközben milliók nem tudnak egy kólát se meginni a helyi presszóban.

Ünnepeltetitek a kormányt közpénzből Orbán Ráhel irányításával, közben tízszer annyian halnak meg nálunk, mint Ausztriában.

Éljen a keresztény erkölcs, az élet védelmének elsőbbsége.

Végtelen az erkölcsi romlottságotok.

Gyomorforgató, amit csináltok.”






 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top