Politika

Kálmán Olga: Nem szabad hagyni, hogy a 21. században a férfiak terepe maradjon a politika!

nyugatifeny.hu

Elmondta, miért Dobrev Klárát javasolja miniszterelnöknek.






Közösségi oldalán állt ki az Európai Parlament magyar alelnöke mellett Kálmán Olga. A legendás extévés az alábbi szavakkal ajánlja Dobrev Klárát a választóknak:

“Azt szokták mondani, hogy a politika a férfiak terepe. Miért is?

Mert döntéseket kell hozni? Mert számtalan, akár korábban soha meg nem tapasztalt szituációba kell beleélnie magát annak, aki irányít?

Vagy azért, mert tűrni és kezelni kell a konfliktushelyzeteket? Mert értő és megértő módon kell viszonyulni a társadalom minden csoportjához?

Nos, tényleg ez a férfiak és csak a férfiak terepe? Ugye, hogy nem!

Én magyar állampolgárként, politikusként, anyaként, nőként, szeretnék egy olyan Magyarországot, ahol nincsenek első és másodrendű állampolgárok, nincs eleve elrendelten sorsára hagyott szegény gyermek, nincs sorsára hagyott munkás, diplomás, nyugdíjas, nincs utált és szeretett család, csak család van.

A Fidesz lelkeket romboló, egymást és másokat gyűlöletre sarkalló politikája után, itt az idő, hogy valaki megértést, figyelmet hozzon a politikába, hogy a felgyülemlett társadalmi, gazdasági feszültséget kezelje, azért, hogy mindannyiunknak ismét egy élhető, demokratikus, biztonságos hazánk legyen.

Én ismerek egy ilyen embert. Személyesen is jól ismerem, a munkáját és teherbírását pedig elképedve nézem.

És igen, ő egy nő. Egy ízig-vérig politikusnő.

#dobrevklara “






 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top