Politika

Itt vannak a fotók az ország leggazdagabb házaspárjának szépülő luxusházáról (+fotók)

nyugatifeny.hu

A kétfarkúak odamentek, lefotózták.


Megírtuk, hogy mint azt a Telex kiderítette, Budapest egyik legdrágább környékén, a Széchenyi-kilátó közelében lesz Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea új otthona.

 

Az ingatlan a kétezres években épült, a kertjében van egy kisebb tó is, négy lakásból áll, alapterülete pedig összesen 500 négyzetméter.

 

A Telex munkatársai kérdezősködtek a helyszínen, ahol éppen felújítási munkálatok folytak. Várkonyi Andrea jogi képviselőjétől ezután kaptak egy levelet, amely burkoltan elismerte, hogy valóban az ország leggazdagabb strómanházaspárjának házáról van szó, azonban a Telex fotót nem közölt az ingatlanról.

 

Magyar Kétfarkú Kutyapárt 12. kerületi szervezete nem volt ennyire szégyenlős, elmentek a helyszínre május elsején szombaton, és fotókat készítettek az ingatlanról, ez egyébként nem ütközik semmilyen törvénybe.

 

Jogi képviselőnkkel konzultálva úgy döntöttünk, hogy a fotókat mi is közöljük, mivel Mészáros Lőrinc közszereplő házáról van szó, aki a vagyonát állami beruházásokból szerezte, közpénzből gazdagodott meg, így leendő lakhelye is közérdeklődésre tart számot.

 


Az ingatlan a a 12. kerület Széchenyi emlékút 16. alatt található, a Kutyapárt helyszínre látogató aktivistái pedig május elsején is dolgozó munkásokkal találkoztak az ingatlannál, ami felveti a törvénysértés gyanúját is, mivel a május elseje általános munkaszüneti nap.

 

Íme a fotók a házról:

Az MKKP posztja:

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top