Politika

Nagyot ment Deutsch: Elképesztő elméletet adott elő arról, hogy a baloldal az oltást támadja a teszteléssel

nyugatifeny.hu

Nem tudjuk, sírjunk vagy nevessünk.


A baloldal nemzetközi oltásellenes propagandát folytat — jelentette ki a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP) delegációvezetője szombaton az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

 

Deutsch Tamás kiemelte: a magyar baloldal a héten Brüsszelben újra szintet lépett az oltásellenes propagandában. Az uniós vakcinaútlevélről szóló EP-vita során az MSZP-s, DK-s, Momentumos és jobbikos EP-képviselők “egymásra licitálva azzal ijesztgették a magyarokat”, hogy majd nyáron a keleti vakcinával beoltottak a külföldre utazásukkor hátrányba kerülhetnek a más vakcinákkal beoltottakhoz képest.

“Ócska riogatásról van szó!”

— szögezte le a politikus, hozzátéve: bármilyen vakcinával oltottak be egy magyart, mindenképpen tud majd nyáron utazni, ha akar.

Az EP-képviselő szerint az egésszel az volt a baloldal nyilvánvaló szándéka, hogy ismét elbizonytalanítsák az embereket és így lebeszéljenek az oltakozásról.

“Nyíltan oltásellenes lépéseik mellett ez egy sunyi oltásellenes manőver volt”

— mondta.

 

Ráadásul — mint hozzátette — a magyar baloldal képviselői a napokban “lelkesen” támogatták azt az EP-javaslatot is, amely

a tesztelések kapcsán azt a hamis és veszélyes látszatot kelti, hogy a tesztelés az oltáshoz hasonlóan védettséget jelent.

“Ez már a baloldal sunyi oltásellenességének netovábbja volt”


— jegyezte meg a képviselő.

 

Deutsch Tamás hangsúlyozta: a tesztelés a fertőzöttek kiszűrését szolgálja. Semmilyen tesztelés sem jelent védelmet a fertőzéssel szemben, csak a védőoltás, ami viszont életet ment — rögzítette.

 

A Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője azt mondta: arra kérnek mindenkit, ne hallgassanak a magyar baloldal

“most már Brüsszelből is hangoztatott, hol nyílt, hol sunyi oltásellenes kampányára”.

“Ne csináljon senki politikai kérdést az oltásból!”

— emelte ki Deutsch Tamás, hozzáfűzve:

“Az oltás nemzeti ügy.”

(MTI) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top