Politika

Orbán Viktor kiadta az új ukázt: Mindent ennek rendel alá a következő napokban

nyugatifeny.hu

Megmutatta a törzsfőnök, hogy merre kell menni.


Megírtuk, hogy pénteken a négymilliomodik ember is megkapta az első oltást, ami jelentős részben köszönhető annak, hogy pénteken reggel Orbán Viktor miniszterelnök rászabadított az országra 100.000 adag Pfizer vakcinát.

 

Az eredeti szándék az volt, hogy az EESZT oldalán lehet majd időpontot foglalni a legmegbízhatóbb nyugati oltóanyagra, azonban a rendszer összeomlott, az egynapos oltási akció pedig káoszba fulladt, noha a hivatalos kormánypropaganda sikerről számolt be.

 

A négymillió első adag beadott vakcinát tehát elértük, ezáltal megvalósulhat a miniszterelnök azon kívánsága, hogy Kubatov Gábor ígéretéhez híven látogatható legyen a szombati Fradi-meccs.

 

Orbán most kiadta a következő ukázt Facebook-oldalán: irány az ötmillió beoltott!


 

Mint hogy jelenleg ez több, mint amennyien eddig regisztráltak, így a kormánynak az oltási hajlandóságot is növelnie kell.

 

Szombat reggeltől ismét működik az időpontfoglaló rendszer, ám Pfizerre nem, csak AstraZenecára és Sinopharmra lehet foglalni.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top