Politika

A büntetését napszámosként megkezdő Hadházy szerint vannak törvények, amelyeket muszáj megszegni (+videó)

nyugatifeny.hu

Kapálni küldte a kormány a képviselőt, aki ma kezdte meg a munkát.






Az állatorvosi végzettségű Hadházy Ákos egy egészségügyi intézményben akarta ledolgozni segédápolóként a dudálós tüntetések megszervezéséért kiszabott büntetését, ezt nem engedték meg neki: gyakorlatilag elküldték kapálni.

 

A képviselő hétfőn a szekszárdi Kolping Iskola kertészetében, napszámos beosztásban kezdte meg a munkát.

38 napot fog itt dolgozni, naponta 6 órát, heti minimum egy napon.

 

Hadházy Facebook-posztban osztotta meg a részleteket a közmunkáról:

“Ma a szekszárdi Kolping Iskola kertészetében, napszámos beosztásban megkezdem a közérdekű munkát, amit a dudálós véleménynyilvánítás miatt rótt ki rám a pintérség.

38 napot fogok dolgozni, naponta 6 órát, heti minimum egy napon. A büntetést ki is fizethettem volna, de azon kívül, hogy semmi kedvem Orbán rendőrségének fizetni, ezzel a 38 nappal három üzenetre szeretném nyomatékosan felhívni a figyelmet.

Ezt a három üzenetet ugyanis sokkal fontosabbnak tartom annál, mint hogy egyszerűen csináljak belőle egy posztot, mint mostanában szokás.

1) Orbán NAGYON fél a tüntetésektől, sztrájkoktól, attól, hogy hirtelen SOK ember fejezi ki egyszerre: elég volt! Akik eljöttek tavaly dudálni, megmutatták, hogy van is rá oka!

2) HA CSAK NÉHÁNY EMBER ember tiltakozik, az nem fog megoldani semmit. Csak annyi történik, hogy az a néhány ember, aki fel meri emelni a hangját, valódi kockázatot vállal. A diktatúra jelenlegi szakaszában csak pénzbüntetést vagy egy kis mezőgazdasági munkát, de ha úgy gondoljuk, hogy lájkolgatással megdönthető a rendszer, akkor később többet is.

3) Elképzelhető, hogy – bizonyos szempontból nézve – valóban követtem el törvénysértést, amikor a teljesen járványbiztos tiltakozási formát meghirdettem. A bíróság így gondolta, én másként.

De a diktatúrába vezető úton mindig eljön egy pont, amikor már

OLYAN TÖRVÉNYEKET HOZNAK, AMELYEKET MUSZÁJ MEGSZEGNI.

Ilyen törvény az, ami a járványra hivatkozva teljesen megtilt minden tiltakozást, nyomásgyakorlást akkor is, ha az semmilyen veszéllyel nem jár. És ilyen törvény az is, amelyik egyetlen nap alatt ezer milliárdot tesz át fideszes zsebekbe.”








 

A Magyar Hang tudósító videóját a közmunka megkezdéséről itt tudod megnézni:




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top