Politika

Lift és medence is lesz az ország leggazdagabb házaspárjának luxusbirtokán, ez nekünk 3 milliárdba kerül

nyugatifeny.hu

Itt vannak a részletek a cifra palotáról.






Megírtuk, hogy mint azt a Telex kiderítette, Budapest egyik legdrágább környékén, a Széchenyi-kilátó közelében lesz Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea új otthona.

 

A Kétfarkú Kutya Párt aktivistái lefotózták az épülő-szépülő, felújítás alatt álló luxusingatlant, és a címet is közzé tették, ezzel pedig elindulta a lavina: érdeklődők kezdték megnézni maguknak az ország leggazdagabb házaspárjának jövőbeli otthonát.

 

Az ingatlan a kétezres években épült, a kertjében van egy kisebb tó is, négy lakásból áll, alapterülete pedig összesen 500 négyzetméter.

 

Blikk ellátogatott a helyszínre, ahol megszólaltattak egy nézelődő csoportot is:

“Azért jöttünk, hogy megnézzük a szerelmi fészket, amelyet az adófizetők pénzéből építettek”

— mondták.

 






A 444.hu információ szerint a házaspár közös otthona egy közel 900 négyzetméteres, 186 négyzetméteres szaunával és egy 14 méteres feszített víztükrű úszómedencével ellátott wellnessrésszel, teremgarázzsal rendelkező örökpanorámás épület.

 

A Blikk megkérdezett egy ingatlanost, aki szerint a ház csak az elmondottak és a külső alapján minimum kétmilliárd forintba került, de a teljes bekerülési költség mindennel együtt a 3 milliárd forintot is elérheti.

 

A lap szerint a belső átalakítás is a lehető legdrágább módon és berendezéssel készül. Várkonyi Andrea kislánya például

egy 130 négyzetméteres teljesen önálló birodalmat kap,

„benne mindennel, amelyre egy tinédzser vágyhat, de például a tetőteraszra kerülő hatalmas jakuzzit egyenesen Olaszországból hozatják. Még arra is figyelnek, hogy ne legyen megerőltető egy ekkora házban az emeletek között közlekedni, ebben egy belső lift segít majd.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top