Politika

Hollik István úgy értesült, az egész ellenzéki előválasztás egy színjáték

nyugatifeny.hu

Az ész a fontos, nem a haj!


Beszámoltunk róla, hogy vasárnap a legnagyobb ellenzéki párt is bejelentette a miniszterelnök-jelöltjét az előválasztásra: a Demokratikus Koalíció Dobrev Klárát, az Európai Parlament négy nyelven felsőfokú szinten beszélő, kétdiplomás alelnökét jelöli a tisztségre.

 

Az eset kapcsán megszólaltatták a Fidesz fogalmatlan, az egyéni körtezét elbukó, ezért a Parlamentbe be sem került alkalmazottját, Hollik Istvánt, aki az MTI tudósítása szerint azt bírta mondani:

“Az előválasztásnak csúfolt színjáték forgatókönyvét a baloldali választók ugyan nem ismerik, de Gyurcsány Ferenc azt már rég megírta”.

 

Hollik István szerint “Gyurcsány Ferenc a baloldal valódi vezetője, náluk mindent ő dönt el, éppen ezért ez az egész előválasztásosdi egy nagy színjáték”.

 

Hollik hozzátette: “Ennek a színjátéknak a főrendezője maga Gyurcsány Ferenc, aki már rég kiosztott a szerepeket”.


 

A fideszes “politikus” szerint napnál is világosabb, hogy “a baloldalnak esze ágában sincs valójában a választóira bízni a döntést”.

 

Hollik István úgy tudja, hogy “itt valódi döntési lehetőség nincsen”, mert szerinte teljesen mindegy, hogy Gyurcsány Ferenc kire osztotta a miniszterelnök-jelölt szerepét, “az ugyanúgy báb lesz a kezében, mint 2002 után Medgyessy Péter, akit akkor váltott le, amikor éppen hatalmi érdeke azt szolgálta”.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top