Politika

Menczer Tamás úgy tudja, másfél hónapot nyertünk a kutyának sem kellő kínai vakcinák gyanús beszerzésével (+videó)

nyugatifeny.hu

Szemforgató agitprop az államtitkártól.






“Sok-sok életet és másfél hónapot nyertünk” az orosz és kínai vakcinának köszönhetően — ezt tudta mondani a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára hétfői videójában.

 

Menczer Tamás a közösségi oldalára feltöltött videóban arról beszélt, a keleti vakcinák nélkül a négymillió beoltottat nem múlt pénteken “értük volna el, hanem június közepén érnénk el”,

vagyis másfél hónappal később.

 

Szerinte így másfél hónappal tovább maradtak volna a korlátozások, másfél hónapot csúszott volna az élet és a gazdaság fokozatos újraindítása, a vendéglátóhelyek, mozik, színházak, edzőtermek megnyitása — fogalmazott.

 

Az államtitkár hozzátette:

“ha az oltásellenes baloldalra hallgattunk volna, most sokkal kevesebb lenne a beoltott, védett ember és másfél hónapot elvesztettünk volna”.

 

(Ha pedig a nagymamának kereke lenne, ő lenne a villamos — a szerk.)

 

Menczer Tamás hangsúlyozta: az oltás életet ment és “a vakcina vezet bennünket vissza a normális életünkhöz”.






“Senki ne higgyen az oltásellenes hangoknak!”

— zárta a Fidesz alternatív valóságáról szóló tudósítást az államtitkár.

 

Eközben a Pfizer csak májusban 1,3 millió oltóanyagot szállít Magyarországra, ám ezt a kormánypropaganda jótékonyan elhallgatja. A nagy Pfizer-rohamban pedig az is bebizonyosodott múlt héten pénteken, hogy a magyarok egyáltalán nem oltásellenesek, csupán megbízható nyugati vakcinát szeretnének.

 

Menczer agymenését itt tudod megnézni:




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top