Politika

Kiakadt az Európai Bizottság tagja: Rágalmazó álhíreket terjesztett róla a magyar kormánymédia

nyugatifeny.hu

Sztella Kiriakidisz visszautasítja a magyar közmédia megalapozatlan állításait.






Az Európai Bizottság visszautasítja azokat „teljesen megalapozatlan és rágalmazó” álhíreket, amelyek Sztella Kiriakidisz uniós biztosról megjelentek –mondta Stefan de Keersmaecker, az uniós intézmény szóvivője pénteken az EUrologusnak.

 

Az elmúlt hetekben ugyanis a kormányközeli médiában több olyan cikk is megjelent, amelyekben Ómolnár Miklósra, a Story magazin korábbi főszerkesztőjére és a Mediaworks jelenlegi bulvár rovatának vezetőjére hivatkozva azt állították,

az egészségügyért felelős uniós biztos 4 millió eurós kenőpénzt vett át a nyugati gyógyszercégektől.

 

Az Origo ezzel kapcsolatban azt is megírta, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) a szóban forgó “korrupciós pénzek” miatt nem engedélyezi a keleti vakcinák használatát, ám erről az összeesküvésről a nyugati és liberális sajtó hallgat.






 

“Láttuk azokat a végletesen valótlan híreket, amelyek a közelmúltban megjelentek bizonyos sajtótermékekben Kiriakidisz biztossal, mint magánszeméllyel és uniós tisztviselővel kapcsolatban”

– mondta De Keersmaecker az EUrologusnak. Hozzátette,

Kiriakidisz „fenntartja a rendelkezésére álló valamennyi jogi eszköz igénybevételének jogát.”

 

Azaz, akár perre is viheti az ügyet.

(hvg nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top