Politika

Kiderült: Épphogy megalkották, máris lehalt a kormány védettséget igazoló mobilappja

nyugatifeny.hu

Stabil a rendszer.






Csütörtök óta letölthető a kormányzati mobilapplikáció, amelynek segítségével a beoltott személy igazolni tudja a védettségét. Egyetlen apró gond van csak vele: nem működik.

 

Azoknak, akik regisztrálni tudtak, egy hibaüzenet jelenik meg, eszerint amely szerint az EESZT portálja csak korlátozottan érhető el. A 444 egyik olvasója szerint a letöltéssel még nem voltak gondok, azonban a regisztrációt több alkalommal újra kellett kezdeni, mert hibát jelzett az adatok beírásakor.

 

Regisztrációtörlés, és újraregisztrálás után már működik, indul az app, de a PIN-kód megadása után az átirányított oldal, a mobil-if.eeszt.gov.hu nem tölt be, az »oldal nem működik« üzenet látható. Szóval vagy még nincs kész, vagy én is terheléses támadó vagyok” — ismertette a helyzetet ironikusan az egyik olvasó.

Ez a kép jelenik meg azok számára, akik regisztrálni tudtak az applikációban. Forrás: 444

 






Remélhetőleg mihamarabb használható lesz a védettséget igazoló applikáció. Vagy ahogy a fent idézett olvasó sejtéséhez hasonlóan minden regisztráló terheléses támadónak minősül?

(444.hu/Nyugati Fény) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top