Politika

FRISS: Megvannak a rohamtempóban és titokban készülő Gyurcsány-film főszereplői

nyugatifeny.hu

Több neves színészt is felkértek, de ők nem akartak ebben részt venni.






A rohamtempóban készülő Gyurcsány-filmet hatalmas titkolózás övezi, de a 24.hu kiderítette a szereplőgárda egy részét. A lap értesülései alapján a főszerepekben Banovits Vivianne-t és Mózes Andrást láthatjuk majd.

 

A nagyszabásúnak beharangozott politikai krimi a 2006-os eseményekről fog szólni, és minden jel arra utal, hogy a bemutató a jövő tavaszi választások környékére várható.

 

A filmet a Mega Film Kiadó Kft. gyártja, amely a Filmirodánál fellelhető adatok alapján valószínűleg A hazugság ára címen fut majd,

800 milliós tervezett költségvetéssel.

 

A cég ügyvezetője és tulajdonosa Kálomista Gábor, aki egyben a film producere is. A castingot a Universe Management Kft. végezte, amely korábban Vajna Tímea révén Andy Vajna érdekeltségébe tartozott.

 

Facebookos filmes csoportok tanúsága alapján a fő- és mellékszereplőket februárban még javában vadászták: igen ritka, és nem is vall túlzott profizmusra, hogy a forgatás időpontja és helyszínei már rég megvannak, miközben a főszereplőket még keresik.

 

A 24.hu szerint számos neves színészt megkerestek a főszerepekre, akik nem kívánták nevüket és arcukat adni a projekthez. Ezt lapunk forrásai is alátámasztják: a castingcég végző kétségbeesésében már

a méltán trashnek tartott, RTL Klubon futó Éjjel-Nappal Budapest szereplőit is behívta castingra.

 

Egy színész, akit szintén megkerestek, azt nyilatkozta a 24.hu-nak:






„A kapkodás miatt is azt éreztem: lehet, hogy itt nem művészi célok dolgoznak a háttérben, hanem valami más. Márpedig színészként csak olyanhoz akarom adni az arcom, amit később is vállalhatónak tartok.”

 

A lap információi szerint végül sikerült megtalálni a két főszereplőt. A főszereplő közvéleménykutatót Mózes András, újságíró szerelmét pedig Banovits Vivianne játssza a filmben.

 

A szereplőgárda további tagja lesz Zayzon ZsoltSzikszai Rémusz és Trill Zsolt is. Az említett nevek közül senki nem erősítette vagy cáfolta meg a lap értesüléseit, Zayzon Zsolt volt az egyetlen, aki megerősítette, hogy játszik a filmben, de többet a titoktartási szerződésre hivatkozva nem árult el.

 

“Banovits eddig olyan filmekben játszott kisebb-nagyobb szerepeket, mint az 1945, a Pappa Pia, az X, a rendszerből törölve, illetve a Pillangó, és feltűnt több sorozatban is (Haction, Egynyári kaland, Munkaügyek, Drága örökösök). 2012 és 2017 között a Thália Színház tagja volt, Mózes András pedig jelenleg is az, vagyis annak a színháznak a társulatában dolgozik, amelynek a filmet is készítő Kálomista Gábor az ügyvezető igazgatója.”

— írja a lap.

 

Hivatalos információk sem a film finanszírozásáról, sem a bemutatásáról nem állnak rendelkezésre.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top