Politika

Rémhírt terjeszthetett a kormány – Már a rendőrség vizsgálja az esetet!

Fotó: AFP

Hatalmas botrány lehet abból, ha kiderül, hogy a kormány valótlan állításával, rémhírt terjesztve próbálta leplezni saját pancserségét!

 






Nem egyszer fordult elő, hogy a kormány egy új, legtöbbször a koronavírussal összefüggésbe hozható online felület indítását követően, az oldal összeomlását “terheléses támadásnak” minősítette. A szakemberek végül minden esetben helyreállították az oldalakat, miután már működőképesek voltak, és nem érte őket újabb támadás.

 

Ujhelyi István az MSZP EP-képviselője azonban szeretne egy átfogóbb vizsgálatot, hogy kiderüljön, valóban külső támadás érte a kormányzati oldalakat ezekben az esetekben,

VAGY CSAK A KORMÁNY PRÓBÁLJA LEPLEZNI AZ ÚJABB BAKLÖVÉSÜKET EZZEL A KIFOGÁSSAL.

 

Az üggyel kapcsolatban Ujhelyi rémhírterjesztés miatt tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, most pedig a szocialista EP-képviselő arról számolt be közösségi oldalán, hogy a Legfőbb Ügyészség “további intézkedés végett”, a Fővárosi Főügyészség értesítése mellett a Budapesti Rendőr-főkapitányságra küldte meg az iratot.

Ujhelyi bejegyzésében kiemeli, hogy az elmúlt időben több szakértő is kijelentette:

“NEM VALÓSZÍNŰ A TERHELÉSES TÁMADÁS,

inkább azzal magyarázható az érintett portálok lefagyása, hogy nem voltak kellően felkészülve az érintett emberek hatalmas érdeklődésére”.

 






Az EP-képviselő azt is megemlíti, hogy még Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter is azt válaszolta egy ezzel kapcsolatos kérdésre, hogy “semmit sem tart kizártnak”.

 

Ha valóban támadás érte a kormányzat járványkezeléssel összefüggő informatikai rendszerét, az nem játék, az súlyos nemzetbiztonsági kérdés.

HA AZONBAN CSAK SAJÁT PANCSERSÉGÜKET AKARTÁK EZZEL A HAZUGSÁGGAL LEPLEZNI, AZ VISZONT NEM MARADHAT KÖVETKEZMÉNY NÉLKÜL”

– fogalmazott korábban ezzel kapcsolatban Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top