Politika

Óránként 20 ezerért bérelte vissza a havi 30 ezerért kiadott konditermét a fideszes önkormányzat

pixabay.com

Mindössze havi 30 ezer forintot kért 2017 és 2020 közötti időszakra a korábbi fideszes pécsi városvezetés a Hullámfürdőben található konditeremért, mely tartalmazta a rezsit, a takarítást és a gépek többségének biztosítását, valamint a jegybevételek kezelését is – hangzott el az RTL Klub Híradójában. Az önkormányzati cégek átvilágítását irányító ügyvéd, Bodnár Imre szerint





a terem a bérlőnek csaknem 23 millió forint bevételt hozhatott.

 

Az elszámolás úgy történt, hogy mikor befolyt egy hónapban 800 ezer és 1,2 millió forint közötti jegybevétel, akkor abból levonták a 30 ezer forint bérleti díjat, a különbözetet pedig odaadták a bérlőnek – mondta Bodnár.






 

Sőt – emelte ki – az önkormányzat azt a termet, amit havi 30 ezer forintért adott bérbe, azt taopénzből óránként 20 ezer forintért visszabérelte. Ez azt jelenti, hogy

a fideszes önkormányzat cége három év alatt 3,5 millió forint bérleti díjat fizetett saját terméért, miközben a bérlőtől mindössze 1 millió forintot szedett be.

 

Az önkormányzat különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt tett feljelentést, a Híradó úgy értesült, el is rendelték a nyomozást.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top